Specialist in het onderhoud van houten vloeren

Onderhoud houten vloer

Onderhoud houten vloer overlaten aan een specialist? Indien u geen expert bent op het gebied van houten vloeren is dat wel aan te raden. In Amsterdam en omgeving hebben mogen wij al vele jaren oude houten vloeren opknappen. Een houten vloer ziet er dan weer als nieuw uit. Bel gerust 020 - 213 60 14 voor een afspraak of kijk even verder rond op de website.

Waar moet u aan denken bij onderhoud?

Veel mensen kiezen voor een houten vloer vanwege de warme uitstraling die het geeft aan het interieur van een woning. Het mooie van hout is ook dat het duurzaam is en dus lang mee gaat. Wanneer er beschadigingen optreden in de beschermlaag of in het massieve hout zelf, dan kunnen die altijd hersteld worden door onderhoud houten vloer uit te voeren. Dit houdt in: houten vloer schuren en opnieuw voorzien van een mooie beschermlaag.

Wat kunt u zelf aan onderhoud houten vloer doen?

Uiteraard is het regelmatig onderhouden van uw houten vloer ook van belang. Houten vloer onderhoud bestaat onder andere uit:

  • het regelmatig verwijderen van stof en vuil;
  • het dweilen van de vloer met een geringe hoeveelheid water en mits er een beschermlaag aanwezig is;
  • een jaarlijkse onderhoudsbeurt met polish, olie of was.

Hulp bij onderhoud houten vloer

Een houten vloer behandelen is niet zomaar een klus. Hout heeft karakteristieke eigenschappen en moet zorgvuldig gehanteerd worden. Er moet rekening worden gehouden met de werking van het hout als gevolg van temperatuur en vocht. Daarnaast is het belangrijk goede producten te gebruiken voor onderhoud houten vloer. Eikenhouten vloer onderhoud vereist een andere aanpak dan het onderhoud van een esdoorn of kastanje vloer. Wilt u hulp bij houten vloer schuren?

De Verbetering Parket heeft kennis van een enorm spectrum aan vloeren en helpt u graag met uw onderhoud eiken vloer in Amsterdam en omstreken. Uiteraard ondersteunen wij u ook bij het onderhoud van andere type vloeren. U kunt direct een afspraak maken door te bellen naar 020 - 213 60 14 of meer informatie aanvragen via ons offerteformulier.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Waarom kiest u voor ons?

    Wij zijn gespecialiseerd in vloeronderhoud en vloeren leggen. Wij helpen graag bij het kiezen van de juiste vloer voor jou woning. Wij zijn trots op ons werk en leveren al meer dan 25 jaar kwaliteit in heel Noord-Holland.

Werkgebied

Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Zaandam, Hoorn, Alkmaar, Diemen, Lijnden, Oudekerk a/d Amstel, Duivendrecht, Zwanenburg en omstreken.

Hoofdvestiging