Zoek je een vloerenspecialist in Amsterdam?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Amsterdam

Houten vloer reinigen Amsterdam

Hardnekkige vlekken op uw houten vloer? Schakel de vloerspecialist van de door ons aangedragen professional in om uw houten vloer te reinigen. Uw kostbare houten vloer zal weer als nieuw zijn. Vraag ons gerust om advies of maak een afspraak, dan bekijken wij uw vloer en de mogelijkheden. Bel ons op: 0800 255 3733 of vul ons contactformulier in. Wij reageren binnen 2 werkdagen.

Houten vloer dweilen?

Heeft u geen hardnekkige vlekken in uw houten vloer, maar wilt u uw houten vloer dweilen? Het dweilen van een houten vloer is iets wat u zelf ook kunt doen. Denk er wel om dat een houten vloer anders omgaat met water dan laminaat. Gebruik een dweil die goed uitgewrongen kan worden, zodat er niet te veel water op het hout komt. De manier waarop u uw houten vloer moet dweilen hangt ook af van de afwerking van de vloer. Voor elke soort vloer is een speciale zeep te verkrijgen. Lees hieronder meer.

Gelakte houten vloer dweilen

Heeft u bijvoorbeeld een gelakte vloer, dan kunt u het beste de WOCA Vinyl en Vernis Zeep gebruiken.

Geoliede houten vloer dweilen

Heeft u een geoliede vloer, dan is WOCA Natuurzeep de beste keus.

5 tips houten vloer reinigen

  1. Stofzuig eerst uw vloer;
  2. Gebruik een speciale zeep voor houten vloeren;
  3. Dweil met de nerf van het hout mee;
  4. Morst u iets op de vloer? Ruim dat dan zo snel mogelijk op;
  5. Het is belangrijk dat u uw houten vloer goed laat drogen na het dweilen alvorens u er weer op gaat lopen.

Hoe gaan wij te werk?

Een houten vloer reinigen is een klus die wij binnen een dag doen. Na het reinigen moet u nog vier uur wachten voordat de meubels weer geplaatst kunnen worden. Wij reinigen de houten vloer met een speciale polijstmachine, ook wel boenmachine genoemd. Uw houten vloer wordt grondig gereinigd. Uw houten vloer ziet er als nieuw uit! Mocht u uw vloer helemaal willen renoveren of opnieuw laten afwerken, dan kunt u ook bij ons terecht. Wij kunnen uw houten vloer schuren en afwerken door uw houten vloer te oliën of te lakken.

Meer over de door ons aangedragen professional

Wij staan voor:

  • 25 jaar ervaring in het onderhoud en leggen van houten vloeren;
  • Kwaliteit is de standaard
  • Alleen de beste producten

Houten vloer zelf reinigen?

Zoals hierboven aangegeven kunt u zelf uw houten voer dweilen. Het diep reinigen van uw vloer is lastiger met huis- tuin en keuken apparatuur. Om hardnekkige vlekken te verwijderen of uw houten vloer echt diep te reinigen is speciale apparatuur nodig. Als u geen verstand heeft van houten vloeren, dan raden wij u aan om een vloerspecialist in te schakelen voor het reinigen van uw vloer.

de door ons aangedragen professional inschakelen

de door ons aangedragen professional is enorm blij om u te helpen met uw houten vloer. Stuur ons gerust een aantal foto’s door, dan hebben wij al een goed beeld van wat de mogelijkheden zijn voor uw vloer. Meestal is het handig om nog even langs te komen, zodat we de staat van uw vloer kunnen beoordelen. Op die manier kunnen we samen tot het beste plan voor uw houten vloer komen. Bel ons gerust op 0800 255 3733 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606