Zoek je een vloerenspecialist in Amsterdam?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Amsterdam

Vloer oliën Amsterdam

De vloer is bepalend voor de uitstraling van uw woning. Als de vloer beschadigd en lelijk is, dan verpest dat vaak de hele ruimte eromheen. Voor een fijne leefomgeving en optimaal wooncomfort laat u uw parketvloer regelmatig onderhouden. Een van deze onderhoudsmethoden is oliën. Lees hieronder alles wat u over vloer oliën moet weten of bel gerust 0800 255 3733.

Geoliede vloer opnieuw oliën

Wilt u uw geoliede vloer opnieuw oliën? Dat kan. Elke vloer heeft een specifieke behandeling nodig. Zo moet er bijvoorbeeld voor bepaalde soorten hout een specifieke soort olie gebruikt worden en de mate van verzadiging van het hout is bepalend voor de verdere behandeling. Hierbij moet er een juiste hoeveelheid olie gebruikt worden. Kennis en ervaring is dus erg handig en ook zeker noodzakelijk voor een perfect resultaat. Als vloeren specialist in Amsterdam hebben wij al vele houten vloeren mogen opknappen.

Zie hieronder een voorbeeld van een door ons opnieuw geoliede houten vloer.

Kosten vloer oliën

Elke vloer is anders en heeft een specifieke behandeling nodig. De kosten voor vloer oliën zijn dan ook afhankelijk van uw type vloer, de staat waarin uw vloer verkeerd en de afwerking die u kiest. Het is dus lastig om een precieze prijs aan te geven. Bel gerust voor een afspraak of vul ons contactformulier in. Meestal adviseren wij om even langs te komen om de vloer te bekijken. Telefonisch kunnen wij uiteraard wel een prijsindicatie geven.

Parketvloer in de olie zetten

Voor het professioneel oliën van een houten vloer kunt u het beste een vakman inschakelen. Vooral bij vloeren met veel noesten en nerven is het een precies karwei. Als het verkeerd gaat zakt de olie door de vloer heen en kunt u weer helemaal opnieuw beginnen. De houten vloer schuren hoort daar ook bij. Hoewel parket oliën dus een behoorlijke klus is, heeft het ook een groot aantal bijkomende voordelen:

  • De vloer is goed beschermd tegen krassen en vocht.
  • Olie droogt sneller dan was of lak en is ook gefaseerd aan te brengen.
  • Kleine beschadigingen zijn makkelijk weg te werken door wat extra olie of pasta toe te voegen.
  • Olie laat de natuurlijke uitstraling van de vloer het beste tot zijn recht komen.
  • Een geoliede vloer heeft weinig onderhoud nodig.

Deze voordelen maken het oliën van uw houten vloer een waardige investering waar u lang plezier van zult hebben. Een oudere, beschadigde parketvloer in de olie zetten kan ook een verrassend effect hebben. Een vloer die u misschien zou afschrijven wordt zo weer in ere hersteld. U kunt ook voor een andere afwerking gaan, bijvoorbeeld houten vloer schuren en houten vloer lakken.

Oliën houten vloer

Laat uw houten vloer oliën door een van de vloerspecialisten van de door ons aangedragen professional en geniet van een vloer die lang mooi blijft. Neem vrijblijvend contact op via 0800 255 3733 voor meer informatie of een afspraak.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Amsterdam en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606