Specialist in het onderhoud van houten vloeren

Vloerafwerking in Amsterdam

Ieder type vloer wordt na plaatsing op een bepaalde manier behandelt om bestand te zijn tegen dagelijks gebruik. Op een onafgewerkte vloer zullen gebruikssporen, krassen en vuil direct zichtbaar zijn. De vloer gaat hierdoor aanzienlijk minder lang mee. In Amsterdam kunnen wij u van dienst zijn met vakkundige vloerafwerking. Ons bedrijf heeft allround kennis van verschillende typen vloeren. Wij kunnen daarom de afwerking van allerlei materialen op ons nemen.

Afwerking houten vloer

Veel mensen kiezen voor een houten vloer vanwege de natuurlijke uitstraling van het materiaal. Hoe mooi u dit ook vindt, het is eigenlijk geen optie om het hout onbewerkt te laten. Hout is in vergelijking met andere vloertypen relatief kwetsbaar. De juiste afwerking is daarom van erg groot belang.

Iedere houtsoort vraagt om een andere aanpak. Ook uw woonsituatie en de ruimte waarin het hout ligt bepalen mede welke soort afwerking vereist is. Wij kunnen uw nieuwe of bestaande houten vloer beschermen met behulp van vloerafwerking. Een vloerspecialist van D&B Vloeren komt graag met u in gesprek om de juiste methode te bepalen. Bij houten vloer afwerken kunt u onder andere denken aan een afwerking met:

Gelakte vloer oliën?

Heeft u een gelakte vloer en wilt u die laten oliën? Dit is geen probleem. Wij kunnen de houten vloer schuren en vervolgens afgewerkt worden met de gewenst olie. Heeft u een geoliede vloer die u wilt laten lakken? Dit is iets complexer. Of dit mogelijk is is volledig afhankelijk van de vloer. Indien de vloer volledig verzadigd is met olie zal een lak nooit aan de vloer hechten. Sommige geoliede vloeren kunnen dusdanig geschuurd worden waardoor een verse laag hout tevoorschijn komt waarop gelakt kan worden. Ten slotte zijn er ook soorten vloerolie waar wel overheen gelakt kan worden. Maar zoals gezegd, dit moet per vloer bekeken worden.

Professionele vloerafwerking

Vloerafwerking is niet alleen bedoeld om uw vloer te beschermen. Bepaalde methodes en materialen kunnen uw vloer ook een andere look geven. Denk bijvoorbeeld aan een lak met een bepaalde kleurtint. Onze specialisten kunnen uw vloer in Amsterdam een afwerking geven waarvan u nog talloze jaren kunt genieten. Neem direct contact met ons op via 020 - 213 60 14 of vul ons contactformulier in.

 

Gewerkt voor:

 

Wat klanten zeggen

Dennis is een vakman. Hij denkt mee in het project en geeft vakkundig advies. Hij en zijn team zijn zeer flexibel en altijd op tijd.

Prettige- en transparante communicatie en afwikkeling.

D&B Vloeren heeft mij tweemaal voorzien van een prachtig resultaat. Het bedrijf is in korte tijd bijzonder geprofessionaliseerd en dat merk je.

Kortom; goede service, kwaliteit en zeer goed geprijsd. Echt een aanrader.”

Joep Heijmen8 maanden geleden –

Google reviews D&B Vloeren

Heeft u een vraag?

Bekijk voor u contact opneemt of uw vraag al beantwoord wordt in onze veelgestelde vragen.


Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Waarom D en B Vloeren?

  • Gewerkt voor Heineken en Tommy Hilfiger
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Altijd op korte termijn geholpen!

Werkgebied

Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Zaandam, Hoorn, Alkmaar, Diemen, Lijnden, Oudekerk a/d Amstel, Duivendrecht, Zwanenburg en omstreken.

Hoofdvestiging