Zoek je een vloerenspecialist in Amsterdam?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Amsterdam

Houten vloer schuren in Amsterdam

De grote aantrekkingskracht van een houten vloer is het natuurlijke uiterlijk. Het hout zet uit, verkleurt en wordt geleefd door de bewoners. Na verloop van tijd kunnen slijtage en kleurverschil echter een doorn in het oog worden. Gelukkig kunnen de meeste soorten ‘echt’ hout weer opgeknapt worden. De kwaliteit en dikte van het hout bepalen mede of schuren en oliën of lakken een optie is. Lees verder over houten vloer schuren in Amsterdam of bel ons gerust voor informatie of voor het maken van een afspraak 0800 255 3733.

Wanneer houten vloer schuren?

Elke vloer is anders en elke vloer heeft een eigen specifieke behandeling nodig. Wanneer een houten vloer schuren? Dit is afhankelijk van de hoeveelheid onderhoud die de vloer heeft gekregen, maar ook van uw eigen smaak. Houdt u van een strakke naadloze vloer? In dat geval zult u bij krassen en deukjes in uw vloer kiezen voor onderhoud van uw houten vloer. Smaak zou echter niet de enige reden voor houten vloer schuren moeten zijn. Onderhoud en daarmee bescherming van uw vloer is sowieso belangrijk, ook al houdt u van een doorleefde vloer. Wanneer de vloer nooit onderhouden wordt zullen niet alleen krasjes en deukjes ontstaan, ook zal het hout niet meer beschermd zijn tegen vuil. Valt er water, wijn of ander drinken of eten op de vloer, dan trekt dit snel in het hout en zal er een hardnekkige vlek achterblijven. Wilt u dit voorkomen, dan is het belangrijk uw vloer regelmatig te schuren en af te werken met een beschermende afwerkingslaag.

Overigens vergt een vloer die lang geen onderhoud heeft gekregen meer schuurwerk dan een vloer die goed wordt onderhouden. Van een goed onderhouden vloer hoeft maar een zeer klein laagje geschuurd te worden waardoor deze vervolgens weer met de gewenste afwerking afgewerkt kan worden. Door regelmatig onderhoud gaat de vloer uiteindelijk langer mee.

Reden tot het schuren van uw houten vloer kan ook zijn dat u toe bent aan een nieuwe uitstraling. Heeft u een vloer die afgewerkt is met natuurlijke olie en wilt u nu bijvoorbeeld een satijn lak op uw vloer? Lees meer over een houten vloer lakken na oliën. Wij vertellen u graag wat in uw situatie de beste optie is en kunnen op basis daarvan uw houten vloer schuren in Amsterdam en omgeving.

Eiken vloer schuren

Als u een houten vloer heeft liggen is de kans groot dat deze van eikenhout is. Dit materiaal is erg populair vanwege zijn natuurlijke en neutrale uitstraling. Dit type vloer is bovendien goed bewerkbaar. Een eikenhouten vloer schuren is daarom geen enkel probleem.

Grenen vloer schuren

Grenen kennen we vooral van ouderwetse meubels. Het wordt tegenwoordig ook veel gebruikt voor vloeren. Anders dan eiken kent dit houttype veel kleurschakeringen en bevat het vaak veel noesten. Dit geeft een grenen vloer een veel speelsere uitstraling. Het materiaal is vrij zacht waardoor het sneller beschadigt. Dit zorgt ervoor dat een grenen vloer iets eerder onderhouden moet worden maar ook makkelijk te schuren is.

Hulp bij houten vloer schuren Amsterdam

Heeft uw vloer in de loop der jaren heel wat te verduren gekregen? Neem dan contact met ons op. Of u nu grenen, eikenhout of een ander type vloer heeft, wij komen graag in Amsterdam uw houten vloer schuren en oliën of afwerken met lak of wax.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Amsterdam en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606