Specialist in het onderhoud van houten vloeren

Vloerrenovatie in Amsterdam

Of u nu een goedkope plankenvloer heeft liggen of de duurste soort hardhout, iedere vloer is onderhevig aan slijtage. Zelfs als u heel voorzichtig bent, voldoende schoonmaakt en onderhoud pleegt zal de vloer op den duur achteruit gaan. Door dagelijks gebruik en vuil zal ieder materiaal slijten. Ook kunnen er onverhoopt beschadigingen aan de vloer ontstaan. Bijvoorbeeld door het verschuiven van meubels of door val- en stootschade.

Slijtage uit zich vaak in de vorm van verkleuring, krassen en zichtbare looppaden op de vloer. Vooral houten vloeren zullen na verloop van tijd sterk veranderen. In vrijwel alle gevallen is het vervangen van de vloer echter niet nodig, maar volstaat vloerrenovatie. Een renovatievloer is bovendien een efficiëntere en goedkopere oplossing. Wij kunnen in Amsterdam en omgeving zelfs uw zwaar beschadigde vloer opknappen.

Versleten vloer herstellen

Met behulp van grondige vloerrenovatie kunnen wij uw versleten vloer in zijn originele staat herstellen. In het geval van een houten vloer wordt een schuurmachine gebruikt om de versleten bovenlaag laag glad te schuren. Beschadigingen en vale plekken verdwijnen hierdoor. Na een laag olie of lak wordt de oorspronkelijk kleur teruggehaald. Uw vloer oogt weer als nieuw zonder dat u hiervoor de hoofdprijs betaalt.

Deze vorm van vloerrenovatie biedt een uitgelezen kans om uw vloer te vernieuwen. Wij kunnen deze namelijk ook met een andere kleurtint of afwerking opleveren. Nadat alle beschadigingen en slijtplekken zijn weggewerkt heeft u de keuze om de houten vloer een andere uitstraling te geven. Onze vloerspecialist vertelt u graag meer over de mogelijkheden op het gebied van vloerafwerking.

Kapotte vloer renoveren

Door middel van houten vloer schuren kunnen kleine beschadigingen probleemloos worden weggewerkt. In het geval van grotere schade of houtrot kan vloerrenovatie nog steeds uitkomst bieden. Wij werken de schade weg of vervangen het kapotte stuk vloer. Door de oude vloer en het nieuwe stuk vloer op dezelfde manier af te werken ontstaat ten slotte een aansluitend geheel. Dankzij vloerrenovatie hoeft u niet de complete vloer te vervangen en bespaart u talloze vierkante meters aan nieuw materiaal.

Deze manier van vloer renoveren kan ook toegepast worden wanneer u uw huidige vloer wilt uitbreiden. Bij een verbouwing kan het bijvoorbeeld voorkomen dat een ruimte groter wordt en er aansluitend een nieuw stuk vloer moet worden gelegd. Door aanhelen ontstaat voor het oog één geheel: het nieuwe en oude stuk vloer worden geschuurd en op dezelfde manier afgewerkt.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die vloerrenovatie biedt? Neem dan contact met ons op. Wij voorzien u graag van vakkundig advies, afgestemd op uw wensen in Amsterdam. Vul het contactformulier in of bel 020 - 213 60 14.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Waarom kiest u voor ons?

    Wij zijn gespecialiseerd in vloeronderhoud en vloeren leggen. Wij helpen graag bij het kiezen van de juiste vloer voor jou woning. Wij zijn trots op ons werk en leveren al meer dan 25 jaar kwaliteit in heel Noord-Holland.

Werkgebied

Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Zaandam, Hoorn, Alkmaar, Diemen, Lijnden, Oudekerk a/d Amstel, Duivendrecht, Zwanenburg en omstreken.

Hoofdvestiging